Turkiye'nin dini Muslumanlik baska dinden insanlarda vardir her yerde oldugu gibi tabiki kimsenin dinine inandigine laf uzatacak degiliz ama ben sitemde boyle birseyi yayinlayamam zaten devletimizin dinimize verdigi onem ortada yok gibi birsey din konusunda cahilligimiz var dahada cahil insanlar giripte o reklamlari gorunce tiklarsa ve Allah korusun din degistirirse ve ben buna vesile olursam Ahirette hesabini veremem. Alt yapimizi din egitimimizi alsaydik devlet gozetiminde o zaman okunsada pek etkili olmazdi ama ne yazikki o egitim yok o yuzden yayinlamamaliyiz bence..

Turkiyede baska dinlerden insanlarda var herkesin dini kendine inandigi kendine yeterki hakaret etmiyelim kimseye etmezsek hakaret gormeyiz.
Bir haberde okumustum :
amerikada eskiden kullanilmis bir camii resturant olmus ickili filan boyle okuyunca kizdim hatta afedersiniz o kadar kufur ettimki yapanlara sonradan biraz arastirdim ve turkiyede bir suru kilise camii olmustu ve bulundugum sehirdede, biz onlara hakaret ettik kiliseleri camii yaparak onlarda bize. sunu soylemek istiyorum kimseyi inanci yuzunden kucuk gormeyelim ki onlarin yasadigi ve hristiyanlarin cogunluk oldugu ulkelerdede muslumanlari kucuk gormesinler..

kolay gelsin