infinity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşım kendindesin değil mi ? Adsense senin sigortalı çalıştığın bir iş değil. adam sana sözleşmeye aykırı bir durumu hissettiğinde hesabını kapatacağını söylemiş. Burada hesabım banlandı diyen arkadaşların çoğunun masum olduğuna inanmıyorum ben. Gözünü para hırsı bürümüş insanların neler söyleyebileceğini-yapabileceğini gördüm, biliyorum..

Türklerin banlanmasının ana nedeni açgözlülük. Eğer birşey keşfederse bunun için yeni siteler açıp yaklaşık bi 20-30 siteyle uygulamaya koyuluyor. tabi eşine dostuna kankisinede anlatıyor bunu çığ gibi yayılıyor. googleda hepsine birden basıyor banı, sonra haksız banlanma oluyor... Büyük internet şirketleri bu tarz mali durumlarda türklere karşı önyargılı bunu artık kabul etmelisiniz ve adamlar da haklı...

Aziz Nesin türk milleti için %60ı aptaldır demiş ve bence türk internet kullanıcısının %80i aptal. webmasterlarının ise %90ı...

Tekrar belirtmek istiyorum, beğenmiyorsanız kullanmak zorunda değilsiniz.. Gidin adklik, katreklam falan kullanın...

Sen hic kullandın mı bılmıyorum ama paso nun cıkması için yanı şu ogrencılerin indirimli tarifeden yararlanması için kullandıkları mazeme varya onun hakkını kazanabılmek için bir ogrenci polis panzerinin altında kalıp öldugünü biliyormusun zamanında.
Belki bilmesin yaşın kaç bıılmıyorum ama ben bu olayı bılıyoruum.
Senin gıbıler olsa senın gıbı dusunceler olmuş olsa halen o paso hakkı olmucaktı anlatabıldım mı alt yazımı geceyım.
Ayrıyeten bak şuan yenı bır sıstem cıkdı izin verılen siteler dıye.
Buna benım etkım oldumu bence oldu nası oldu dıyeceksın sana yapıldımı bılmıyorum ama bı anket yapdı ads bızı nası buldunuz diye orda ben sorunumu dıle getırdım dedim ki benım izin vermedım sitelerde ads reklamım cıkmasın dedım benım gıbı emınım binlerce kişi bu istekde bulundu ve şuan hayata gecdi.
Adam acık ve net yazıyo kendinde olmayan bırı varsa oda sensin ki halen begenmıyosanız kullanmayın dıyosun adam dıyoki 20 tık varken 250 tık oldu dıye gerizekalı bırı olsa karşıdakı bunun banlatmak amaclı oldunu anlar ama senın gıbılerde begenmıyosanız kullanmayın da dıyebılır benım başıma gelmedi boyle bı durum ama bugun bu arkadaşımıza yarın bıze ona gore konusup ona gore düşünüp ona göre yazıcaksın bana dokunmayan yılan bin yasasın degıl o yılanı etkısız hale getırceksın veya sana zarar vermemesini saglamak amaclı ne yapman gerekıyosa yapıcaksın.
Birgun bu konudaki arkadaş gıbı ban yersen anlarsın belki o arkadaşı.

Dip not:Ben haksız yere ban yemedim ama butur arkadaşları görunce hem üzülüyorum hemde rahatsız oluyorum bu durumdan ve düşüncemi belirtiyorum....