infinity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşım kendindesin değil mi ? Adsense senin sigortalı çalıştığın bir iş değil. adam sana sözleşmeye aykırı bir durumu hissettiğinde hesabını kapatacağını söylemiş. Burada hesabım banlandı diyen arkadaşların çoğunun masum olduğuna inanmıyorum ben. Gözünü para hırsı bürümüş insanların neler söyleyebileceğini-yapabileceğini gördüm, biliyorum..

Türklerin banlanmasının ana nedeni açgözlülük. Eğer birşey keşfederse bunun için yeni siteler açıp yaklaşık bi 20-30 siteyle uygulamaya koyuluyor. tabi eşine dostuna kankisinede anlatıyor bunu çığ gibi yayılıyor. googleda hepsine birden basıyor banı, sonra haksız banlanma oluyor... Büyük internet şirketleri bu tarz mali durumlarda türklere karşı önyargılı bunu artık kabul etmelisiniz ve adamlar da haklı...

Aziz Nesin türk milleti için %60ı aptaldır demiş ve bence türk internet kullanıcısının %80i aptal. webmasterlarının ise %90ı...

Tekrar belirtmek istiyorum, beğenmiyorsanız kullanmak zorunda değilsiniz.. Gidin adklik, katreklam falan kullanın...
Gözümü para hırsı vs. bürümedi. Olayı tam olarak anlattım. Hala sen kime aç gözlü vs. diyorsun? Anlayışın mı kıt? Günde 20 kere tıklama olan adsense hesabındaki reklama birisi 250 kere tıklasın, hesabın banlansın sen şimdi aç gözlü mü oluyorsun? Yürü git işine saçma saçma konuşupta beni sinir etme!
Bu arada sadece aptalları görüyorsan sen de bir aptalsın. Çünkü siz sadece aptallara odaklanmışsınız. O kadar aptallaşmışsınız ki herkesi aptal görmeye başlamışsınız. Hatta milletinize hakaret edecek kadar da adi insanlarsınız. Nasibini alamamış sefiller. Bende sana diyorum madem Türk webmasterları aptal görüyorsun girme buraya, e madem Türk Milleti'ni aptal görüyorsun yürü git bu ülkeden! Seni zorla tutan mı vaR? Ben nasıl adsense yerine senin dediğin alternatifleri kullanıyorum sende git başka ülke de yaşa!