bir cafeci olarak programınızı uzun süreli kendi bilgisayarımda denedim . hoş güzel program eksisi ise bazı siteler listenizde bulunmamasına rağmen engellenmesi ör.tiev, buna benzer konuları maillerde sizlere sormakda idim ve bi düzeyde cevaplar alabiliyordum fakat herne olduysa tiev ve buna benzer listede olmayan domainlerin engelini kaldıramıyorum mailine kadar güzeldi bu soruların oldugu maili yolladıkdan sonra sizden bir daha açıklayıcı mail alamadım . ve dolayısıyla sizin firmanızla yapmış oldugum fikir alışverişi içerikli mailleşmeme son verdim . ve farklı filtre programlarına yöneldim .

bir diğer konu eaxsoft ordu ünye de bi kuruluş akınsoft ise konya selçukluda olan bi kuruluş . iki firmada farklı sizinde dediğiniz gibi .

(( açılış sayfalarınız program kuruldukdan sonra el çabukluğu yapıldıgı taktirde değiştirilebiliyor ))

demo kurulan programın açılıs sayfa kısıtlamasında bulunan . google adsense aramasında banlanmazssınız arama yapılan her kelime için google ücret ödemiyor sorgu sonucu sarı kare içerisinde üstte çıkan reklam lar için ücret ödüyor buda her aramada çıkmıyor . adsense text reklamlarda ise mantıken banlanmanız lazım sonucda cafe ip leri (en azından bursa ilinde böyle diğer illeri açıkçası araştırmadım ) sabit . aynı ipden sürekli reklamlara tıklanıyor olarak algılaması lazım adsense'nin ama hala açılıs sayfanızda adsense reklamları çıktıgına göre banlanmamıssınız. buda tarafımdan ayrı bir merak konusu

çalışmalarınızın devamını dilerim . herşeyin daha iyi olması için yapıcı ve gerekirse dozu sert olan eleştirilerle devam etme dileğiyle iyi çalışmalar