Zaman içinde hadi bir yolculuk yapalım şöyle bir 300 sene sonraya ışınlayın bizi yaşanmamış bir zamana. Demekki Ölümede çare bulunmuş. Küçücük bir mikrop'a çare bulamayan insan oğlu ne kadar gelişmiş dogrusu şaştım kaldım millet aya gitmiş biz hala diyormuşuz Allah istese şöyle böyle olurmuş. Şu konuya açıklık getireyim Din'i bu kadar soyut kavramlarda agzınıza almayınız alıyorsanızda kuralları cercevesinde tartışınız. Bu bahsettiginizin islam dininde yeri yok (Allah C.C in dilemesi dışında Kul bunu yapamaz ) Kuran'da yeri yok. He dersiniz biz müslüman degiliz orasını bilemem ancak hem Kuran ve Sünnet ışıgında yaşandıgını söyleyip hemde iran oldunuz şöyle böyle oldunuz sözleri çok çelişkili. İslam hakikatları net ve kesindir açıkcası bıktım son zamanlarda İslam'a çeşitli benzetmeler yapılmasından İslam İslam'dır Ilımlısı Ilımsızı ılıgı sıcagı yoktur Kuralları kesin ve katidir. İslam Dini Nefislerin hizmetinde olan yani Nefislere göre yorumlanan bir din olmadı olamazda. Yorumlarınızda islam ve din içerekse ve üstüne müslümanım diyeceksiniz önce bu kuralları ögreneceksiniz. Yok zaten demiyeceksiniz ben müslüman degilim demek çok zor degil!.