Arkadaşlar sanırım şöyle bir yanlış ön yargı var zamanda yolculuk yapmak mumkun ama sizin düşündügünüz gibi değil yani siz ben zamanda yolculuk yapcam hop osmanlı hareminde kızlarla oynaşcam

işte burda yanılıyosunuz
Bana göre Zamanda yolculuk mumkun ama cok zor düşüncem ve inanma sebebim şudur
2 tane dağ düşünün birinci tepede ses hızını gecen bir jet ucak ve bi davulcu şimdi siz atladanız jetinize davulcuya dedinizki vur davula davulcu bikere vurdu ses dalgalarlı süzülerek diger dagın tepesine gidiyor siz davulun sesini birinci tepede duydunuz bastınız gaza tabi ses dalgalarını gecicek hızda jetinizle ikinci dagın zırvesinizdesiniz ses hala duyuluyor yani sesin önune gectiniz ve olayı ikinci kez yaşadınız.Ama sese mudahale edemiyorsunuz değilmi donk sesi cıktıysa ikinci tepedede aynı ses var
Zamanda yolculukta bunun gibi eger siz ışık hızının önune gecerseniz o anı bir daha yaşarsınız ama mudahale edemesiniz sadece seyirci kalırsınız.
Bu olay imkansız değil ama cok zor.Birde Dinen bir acıklama getirmek istiyorum Bizim inancımıza gore Miraca yükselme var. Buda bi tür zamanda yolculuk aslında peygamberimiz derki gittim ve cehennemdeki insanları gordum ama yine inancımız derki cennet cehennem kıyamat koptuktan sonra acılacaktır burda bir zıtlaşma var gibi ama değil o da bu zamanda yolculugun bir halı
Saygılar.