1) Yüzsüz olan.
2) Delikanlı olmayan.
3) Sözünün eri olmayan.!
4) Mert olmayan.
5) Çözüm değil sorun olan.
İnsanlar hakkında bu şekilde yazılar yazıp milleti karalayıp egolarını tatmin ediyorsun çok güzel..
Laflarını üstüme alınmıyorum . Tasarım için başımın etini yedin. Bende en sonunda dayanamadım tamam yapiim dedim. 50 kere başladım 50 kere bozdum. En son olarak bana Tasarım için para gönderdin. Bende Yine yapmaya çalıştım ama olmadı. Hani derlerya insana şevk gelmesi gerekir diye işte gelmedi. Ve sürekli salladım seni. Ama Bunu kendim için değil senin için yaptım. tasarımı o şevksiz zamanlarda yapsam berbat bi görüntü çıkardı ortaya. Nitekim bana mesaj attım
" 150 YTL için adam dolandırısın " dedin. Böyle bir lafı birine yazmak için önce 1 ay düşünürüm ben. Nasıl bu kadar basit olabiliyorsun? 150 YTL yi bu yazının hemen peşine geri yolladım. O parayı sana daha yollamamış olmamdaki sebep ise. Sana Tasarım yapcağımı soyledim. Onu yapacağım içindi.
MSN den engelledim. Bunun nedeni ise senden kaçmak değil. Sana karşı mahcup olduğum içindir. Eğer bunu başka yönlere çekiyorsan o senin kişiliğindir.
Allah'a Şükür Haram a Elimiz Değmemiştir. Bundan Sonrada Değmez inş.