Herkesin güzel güzel anıları varmış aslında. Sabah sabah mı desem akşam akşam mı epey güldürdünüz beni. Teşekkür ederim

Ben web tasarımı ile ilgilendiğim için tabi pek böyle anılarım yok. Biliyorsunuz ki web tasarım ücretleri genel olarak yapılan sayfa sayısına göre hesaplanır. Buna ilave olarak da ayda bir güncelleştirme verilir. Bu koşullar tabi firmadan firmaya değişiyor. Geçenlerde eski bir müşterim mail atmış, "MSN adresinizi verir misiniz?" diye. Yazıp gönderdim. Bir müşterim olduğunu, 11 ay kadar önce bana site yaptırdığını ve hiç "Güncellemediğimi" söyledi. Siteyi o söylemeden ben güncellicekmişim gökten vahi gelip. Neyse, durumu anlattım, "Hımm, öyle mi olacaktı? diyip geçti. Ben konunun bu kadarla sınırlı kalacağını sanıyordum ama yanılmışım. Daha vahim bir durum var ortada. Bu sevgili müşterim "11 aydır sitem güncellenmiyor, benim de başka bir web sitesine ihtiyacım var. 6/7 sayfalık bir şey olacak. Artan 4 aylık güncellemeyi de sizden istemiyorum" demez mi. Orada dağıldım. Güncelleme ile site dizaynını bir tutuyor beyfendi. Üç kuruş için ne insanlarla uğraşıyoruz ben de anlamadım.