Evet safelink.in denemem de başarısızlıkla sonuçlandı.
Ve taktım kafaya bunu yapan düşmanım bunu nasıl yapıyor diye koyuldum google'da arama yapmaya
Öncelikle loglardan bu kişiyi yakaladım kullandığı bir ip yurtdışı diğeri ise Türkiye'ye aitdi.
Loglara baktığımda listelenmiş dosyaları tek hamlede bir dakika içinde hızlı şekilde okuduğunu gördüm.
yani download.php?id=1 2 3 4 5 6 şeklinde uzayan bir log zinciri ve tarayıcısı ise "java 10.0.01" şeklinde gözüküyordu,1 ile 1000 arası tara emri vermiş ki kullanılmayan id numaraları bile sorgulanmış.
Ve büyük bir ihtimalle gördüğü her linke saldırıyorki program diğer sitelerimde bile bu loglar vardı.
Google'daki araştırmalarım bir kaç dakika içerisinde sonuç verdi bulduğum programları kendi sitelerim üzerinde hızlıca denedim ve sonuç olumlu.
Safelink ile gizlenmiş linklerden bana tek tek rapidshare ana linklerini çıkartıp çıkartıp veriyordu.
Ve anladım ki bu sorunu bu siteler çözemeyecek,
Şimdide aklımda başka bir yöntem var sizlere sormak istediğim ve henüz yapamadığım ?
Linkleri korumak için taranan sayfalara geri sayım sayacı koymayı düşünüyordum ve bugün bunu da yapıp aynı programla test ettim yine linki içinden çıkartıp aldı.
Anladım ki bu linkleri bu şekilde saklamanın bir yöntemi yok geriye tek kod doğrulamalı güvenlik kaldı sanırım bunu da yapabileceğimi sanmıyorum
Ama beni öldürmeyen şey beni daha da güçlendirir öyle ya da böyle bu savaşı ben kazanacam inşallah en azından nasıl yapıldığını öğrendiğim için panzehirini bulmak kaldı geriye.