nurettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen ilk başta genel ve cocukların takılabilecegi sitelere ****** reklam vermemeyi öğren!

Hangi site için reklam vereceginide yazsana buraya.

Veya ****** reklam verdigin siteleri. Cocukların takılacagını sitelere ****** reklam vermeyi teklif etmek ne kadar doğru?
Bilien biliyor...

Hangi çocuğun girdiği siteye ****** reklam vermişim. Yalancı herif. İşine gelmeyen şeyler söyleyince sağa sola çamur atma. Yalan konuşuyorsun. Spam site ile hit toplamışsın. bitane forum kurmuşsun alt domaine 26k hit diyorsun.

Bende tam 4 çeşit kampanya var. Erotiğide var sohbetide müziğide vs vs side. ****** siteye tabi ki ****** reklam vericem.

Sakın bana yamanma. İşine bak evlat.

Kimse inanmasın bu çocuğa. Satış falan baltalamıyorum gerçekleri söylüyorum. Bir reklam veren oalrak bu tur kompleksi insanlarla kesinlikle çalışmıyorum. Kimseye de bu arkadaşı tavsiye etmiyorum çunku yalan konuşuyor. Paranızı sakın çöpe atmayın. 26k hitim var diyor. Evet doğru 26 k hiti var. Ama nasıl var. Spam site yapmış.

�EMRET KOMUTANIM ŞAH MAT� SİNEMA FİLMİ İDDİALI GELİYOR Magazin Haberi �EMRET KOMUTANIM ŞAH MAT� SİNEMA FİLMİ İDDİALI GELİYOR Sosyete Resimleri

tıpkı bunun gibi.

Birde forum çakmış altına. 50 online var diyor forumda. Kim bilir kaç saate cokieli. Sadece foruma reklam alıyorum diyor. Diğer sayfalar için 1.500 ytl istiyor densiz. 26k hiti olan forumda 1500 online olur bu saate koçum.

Bana sataşacapına bu konu hakkında yorum yap.

Evet ben bir yalancıyım de ama bana sataşma