Arkadaşlar Bunu
ex-it@msn.com olan kişi yazmıştır Full olarak buraya yazıyorum buyrun okuyun.
kardeş dediklerin tamamen doğru ben haram yedim. kendimden nefret ediyorum hemde para sıkıntısı olmayan biri olarak bana hiç yakışmayanı yaptım allah affetse kendimi ben affetmem senide zor durumda bıraktım. ayrıca parayı adanadaki bir cocuga gönderdim kandırarak kendi param deyip gönderdim. ordanda bir sekilde buraya aldım parayı. ama beni kimsenin anlaması cok zor. size acıklama yapmak zorunda değilim aslında ama sonucta haram yedim ve diğer haram yiyenlerinde bunu anlamaları lazım. aslında size bunu söylemek zor ama biraz deistlik var bende. allaha inancım az. çünkü cok acı çile çektirdi bana başıma gelenler eminim kimsenin başına gelmemiştir. insanı para mutlu etmez böyle siker. senden aldığım parayla 4 senedir cıktığım sonra ayrıldığım eski sevgilimle buluşmaya gittim. niyetimde dolandırmak yoktu ama saat 2,30 da buluşmam lazımdı. para yoktu sigaram dahi yoktu kumar oynuyorum kumarda kaybetmiştim. ben yalnız yaşadığım için çamaşırlar kirliydi üzerimdekiler kirliydi o parayla gidip giysi parfüm + hediye aldım. buluştuk barışamadık paranın kalan kısmıyla sabaha kadar içtim. Tek başıma, neredeyse dün yaşadıklarımın cogunu hatırlamıyorum. Yaptığımdan dolayı inanılmaz derecede pişmanım. Birçok şeyimi kaybetmiştim. Ne olduğunu bilemedim. Eski kız arkadaşımla buluştum barışmayı kabul etmedi bundan sonra kesinlikle barışmicaz dedi. Buluşmayı kabul etmesinin sebebide bir daha barışmıcağımızı söylemekmiş. Kendimden geçtim. Daha önce 2 defa intihar ettim ama salakca bir intihar senaryosu. Genc yasımda okuldan atıldım. Lise hayatım burnumda kaldı. Annem babam beni tanımaz ben onları tanımam. Çok şey çektim bunları size anlatmamın altında bir şey aramayın. Biliyorum burada herkes suyu yağdan ayırır. Başım dertte diye acılan topic’in altına teşekkür ederim diyenleri gördük. Cok kez haklıyken haksız oldum. 1k $ paypal’i 100 ytl ye aldım. Hic kafam basmadı 100 ytl ye niye satıyor bu kadar cok parayı diye. Sonra refund etti bende parayı baskasına göndermistim onun hesabıda bloke olmus ama aptallık. Adam dolandırıldım diye baslık acmıs. Canı saolsun.en kısa zamanda arkadaşın parasını vermeyi düşünüyorum. Benim paramı yiyenler bana etmediği küfür kalmazken. Parasını salakca yememe rağmen en ufak terbiyesizliğini görmedim kendisini tebrik ediyorum. Hakkını sakın helal etme. Cünkü hak ettim ben bunu. Eğer inandığınız Allah gerçekten varsa canımı alsın. Yoksada başka tanrı varsa alsın. O’da yoksa ölüm beni bulsun. İstanbul emniyeti kaçakcılık organize şube müdürlüğünde bilişimden aranmalarım var. Yaşımın tamamlanmasını bekliyorum yaşım tamamlanınca teslim olmayı düşünüyorum. Daha eskiden yakalanan Burak baysan "burak baysan" - Google'da Ara ile birlikte calisiyordum eskiden. O gitti sırada bende 23 şubat 2008 saat 00:00 ‘da teslim olacağım. Hepinize yaşım küçük fakat tecrubeli olduğumu varsayarak nasihatta bulunuyorum. Daha önce demirhan’ında dediği gibi. Para bozdurma olayı yasal değildir. Açtığınız davalarda haksız olarak geri dönersiniz. Bu yüzden tek yapmanız gereken omega gibi “ ikamethah, kimlik, cep telefonu, sabit telefonu alıp görüşme yapınız.” Darxis gibi paypal bozacaksanız. Son işlemlerin screen’nini isteyiniz. msn adresini arama yapınız. Umarım forumda bundan sonra kimse dolandırılmaz. Dolandıranında çolundan çocuğundan çıkar. Ama emin olsunlar çıkar kendimden biliyorum. Çocuğum yok ama kendimden çıktı!.
İnfratime kardeş senide zor durumda bıraktığım için özür dilerim. En kısa zamanda paranı ödeyeceğim. Çekip gidecek olsam msnden siler engellerdim.ama yapmadım görüşüyüroz.
İnfratime ;
infratime (AZ SONRA GELİYOR):
polisi filan ara banka kayıtlarına kameraya filan çekmişlerdir bulurlar 1 saaat içinde
haklı bulurlar ama beni değil. Hiçbir suçu olmayan polislik sınavını kazanmış genç bir insanı ..
onuda ben yaktım. Gördüğünüz gibi sadece 1 gün bile doyurmıcak parayla kaç kişiyi yaktım.
Öncelikle ramazan güleryüz ‘den Sonra Herkesten özür diliyorum. Bu yazıyı yazma amacım kimseden af dilemek değildir. Her koyun kendi bacağından asılır. Başa gelen çekilir. İnfratime’nin ödemesini yapacağım. Yapabilirsem!