S.a Arkadaşlar Şimdi Bi Kaç Soru Sorucam Ki Benim Gibi Arkadaşlarda Vardır Sanırım Onlarada Yardım Etmiş Olursunuz İyi Olur Sanırım Herkez İçin..

" Lütfen Ben Webmaster'im Diyebilecek Kişiler Konuya Yorum Yapsın. "

evet arkadaşlar sorularıma başlıyorum

1-2 senedir forum kuruyorum bi sorun çıkıyor kapatıyorum vs şimdi bir forum daha açtım " forumark.com " vbulletin lisans Vbseo lisans felan herşeyi aldım " Zoint Tag System " de kurmak gibi bi hata yaptım foruma google da 11. sayfadan ileriye gitmemeye başladı site:sitem.com diye aratınca ve bunu sildim.. herkezin bildiği üzere artık herkez forum'lardan sıkıldı pek giren yok.. soracağım şu ki şu an ne sitesi açsam tutar ne önerirsiniz ? amacım sitemin büyümesi tabikide ama hava amacında değil google adsense yada normal reklamlar gibi sitelerimden gelir elde etmek istiyorum. gezginler.net adminiyle görüştüm ve bana bi makale yolladı o makalede anladığım 2 şey vardı ki biri benim için olmayacak bişeydi
1inci söylediği: karşılık beklemeden sitene link ekle link değişimi yap
2inci söylediği: biyerlerden bişey almaya çalışma sürekli güncel ol siteni güncel tut

1inci söylediğini elimden geldiğince yapmaya çalıştım ama 2inci ise benim için zor bi durumda bi forumda güncel olarak biyerlerden bişey almadan kafandan ne ekleyebilirsinki ?

Yardım edicek arkadaşlar varsa beraber çalışalım diyenler host domain vs gibi şeyleri karşılayabilirim beraber çalışabiliriz.. bişeyler öğrenmenin zamanı geldi ve geçiyor =)

Kısaca Diyeceğim Şu Ki: Sitemi Ne Şekilde Büyütebilirim Ne Kurabilirim Şu Anda en Çok neler ilgi çekiyor ?