Üzülerek yazıyorumki aradığım fonksiyon wordwrap değilmiş bu tüm cümleyi kesiyor istenilen uzunluktan sonra benim aradığım sadece uzun kelimeleri kescek bir fonksiyon ( ör: vbulletin ve youtube yorum sistemi )
mesela şöyle bir şey yazınca bu arada orda yazan karakteri 55 yaptım
Alıntı
de aynı korku yu yaşadınız mı? Bir çok dost ve arkadaş sıfatı yakıştırdığınız kişilerin arasında çaresiz ve yanlız kaldınız mı? Peki kötü de olduğunu düşünmediğiniz ancak gerçek üstü yaşayan insanlarla bir arada olmanın yanlızlığını hissettiniz mi ?Aslında gerçek üstü yaşayanları biraz açmak istiyorum. Acaba gerçek nedir ? Bu Dünya mı eğer bu Dünya size göre gerçek ise bunun dışında düşünce uzayında bulmaya çalıştıklarınız gerçek üstü şeyler olacaktır. Ancak peki gerçek olan gerçek hangisi ? Yada tam tersi bir beyinsel kıvılcımın yol açtığı bir düşünce gemisi ile sanki Atlantik okyanusunda tek giden bir adam gibi karanın yada deniz fenerinin yahut müjdeci bir martıyı keşfetmek midir gerçek. O zaman bu sonuncu gerçek ise ilk olan gerçek üstü. Zamanın efendisi olamamak ne kadar kötü. Bazıları zamanı son damlasına kadar kullanmak ister. Bazıları da son damlasına kadar tüketmek ister boş booooş. Bu bize verilen zaman zarfında gerçeği keşfetmek üzere yaptığınız yolculukta oturup saatlerce anlamsız işler yaptığınız günler ve saatler belki de çözmeye çalıştığınız denklemin yarım kalmasına sebep olacaktır. Eğer b
böyle çıkıyor yarım sayfa gibi:
Alıntı
de aynı korku yu yaşadınız mı? Bir çok dost ve
arkadaş sıfatı yakıştırdığınız kişilerin arasında
çaresiz ve yanlız kaldınız mı? Peki kötü de
olduğunu düşünmediğiniz ancak gerçek üstü yaşayan
insanlarla bir arada olmanın yanlızlığını
hissettiniz mi ?Aslında gerçek üstü yaşayanları
biraz açmak istiyorum. Acaba gerçek nedir ? Bu
Dünya mı eğer bu Dünya size göre gerçek ise bunun
dışında düşünce uzayında bulmaya çalıştıklarınız
gerçek üstü şeyler olacaktır. Ancak peki gerçek
olan gerçek hangisi ? Yada tam tersi bir beyinsel
kıvılcımın yol açtığı bir düşünce gemisi ile sanki
Atlantik okyanusunda tek giden bir adam gibi
karanın yada deniz fenerinin yahut müjdeci bir
martıyı keşfetmek midir gerçek. O zaman bu sonuncu
gerçek ise ilk olan gerçek üstü. Zamanın efendisi
olamamak ne kadar kötü. Bazıları zamanı son
damlasına kadar kullanmak ister. Bazıları da son
damlasına kadar tüketmek ister boş booooş. Bu bize
verilen zaman zarfında gerçeği keşfetmek üzere
yaptığınız yolculukta oturup saatlerce anlamsız
işler yaptığınız günler ve saatler belki de
çözmeye çalıştığınız denklemin yarım kalmasına
sebep olacaktır. Eğer b
Oysa benim aradığım sadece uzun kelimeleri 2 yada 3 parçaya ayırcak bir fonksiyondu