yorumlarin hepsini okumadim ama o kadarda zor degil ki bu sekilde calisan siteler var zati senin dedigin gibi modellere para vermekde gerekmiyor
örnek:
http://www.modelstyle.com/
1- photografcilar ile anlasiyorsun onlar bahsettigin gibi modelleri buluyor veya ellerinde var.
---- diyelim ben bir is icin burdan model almak istiyorum ordan referanslarina bakiyorum direk senin üzerinden o fotorafci ile vede model ile kontaga geciyorum. hem fotocuyu hemde modeli ödüyorum genelde günlük parasi yol para studyo parasi yeme icme kalmayerleri is verene ait oluyor yani bana.
cok fazla zamanim yok kisaca söyle sen türkiye genelinde tüm fotorafcilara duyurcaksin onlar gelip kayit olcak elindeki profosyenel veya yeni basliyan modelleri yüklücekler site tasarim vede yapisi verdigim örnekdeki gibi saglam olursa belli bir süre sonra hem modeller hemde fotografcilar hemde is vercek adamlar zati akin eder ama bunu yapcak türk göremiyorum cünkü kisa gün pazarligi ile islere giriliyor bu zamani beklicek sabir yok bu kalitede site cikarcak genelde bilgi yok olsa bile gecici heves oluyor
kimse öyle böyle demesin bunlar benim burda gördügüm olaylari kendimce yorumlamam.