Nur talebesi ;
Ben çok şey bildiğimi iddia etmiyorum,fakat sen hiç bir şey bilmiyorsun. %100 eminim ki fetocusun,bundan vahimi dogmacısın.
Senin gibiler yüzünden hala toplum olarak geriden geliyoruz ve geriye doğru gideceğiz zamanla..
Kardeş Haklısın Çok şey bilmiyorum zamanla ögreneceğiz bilmediğimiz şeyleri ayaklarmızın altına koysak uzaya kadar çıkardık heralde tabi zaman lazım Allah önür verdiği sürece ögreneceğim fetocu dedinde bakıyorum ben sana hiç hakaret etmedim sizin gibi saygısızlar oldukca Türkiye ilerlemez dedin ya sizin gibilerden ilerlemez ben sana ne laf ettim nede söz söyledim geldin konuşmaya başladın

Bu toplum ilerlemiyorsa saygısızlıktan ilerlemiyor dur yani senin gibilerden emin ol
Birda fetocu dedin Nur talebesi nickim var nur talebesi demek Kuran ı Kerim gönül vermiş demektir Rasullah sav gönül vermiş demekdir Dünyada inen 2 nur vardur Kuran ı Kerim ve Rasullah sav dir
Bide Konuyu Fethullah Gülen Hocamıza Getirme Ben yagmur dua diyorum sen feto diyorsun işte burada kasıt aramayımda ne arayım...
Kısaca diorumki
EDEB YAHUU