****** ;
Orjinalinde ne kadar saçma birşey söylediğinin farkındamısın. hiç kimse gelmiş oldugu yerleri bu foruma borclu değildir. Marmara burdan adam aramak zorunda değil ben Onunla burdada Tanısmadık ve Reklamlarını yayınlıyorum sürekli. Buarası bir webmaster forumu yada en azından ismi öyle içinde webmaster olmayan olamayan olmus gibi gözüken ve olmaya calısan cok insan var hiçbirine lafımız yok ancak yok seni sen yapan gibi cümlelerle birini burda alakan olmadıgı halde yargılaman cok sacma.
Marmara Burda Kendisi Ekmek yediyse cok kişiyede yedirmiştir. ha yedirmedikleri nispet yaprsa bilmem ama Yönetim bu konuya el atsın.
Yanlış düşünüyorsunuz.
sabirteklam r10 ile başladı r10 da konular açıldı .Müşteri potansiyeli o şekilde doğdu.Tabiki bu bi döngü sonuçta o adam gelip burdan müşteri topluyor para kazanıyor.Kazanınca gelip yine webmasterlara reklam veriyor.Webmasterlar marmara reklam vermese açmı kalacak o tartışılırya neyse sonuçta bi döngü var.Ama marmara kendide kabul ederki r10 ile var.Bunu inkar ederse zaten ortada bir ironi var demektir.
Kimse yerini ve konumunu inkar etmesin:
Bu forum 2,5 yıldır var
2 aydır değil.
Arıca bu konunun BOTNET OLAYI İLE NE ALAKASI VAR İNANIN HALA ANLAMADIM.ALGILAMA PROBLEMİM VAR SANIRIM.
Marmaranın banlanması ile botnet in ne alakası var bana bir değerli arkadaşım açıklayabilirmi ?