Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
iyide abicim; ( we are the guard of reform and republic! Because, we are turk hackers!) türkçe olarak; siz reform we cumhuriyetin koruyucularısınız çünkü siz türk hackerlarsınız
yazmaktadir. bunda sakınca varsa eger kurallara aykırıysa zaten hemen degiştiririm 4 aydir burdayim geldigim ilk gün yazmiştim profil bilgilerime o sekilde kaldi silver üyelik gelince onu ben yapmadim ; ) benimle alakali bir durum degil msn zaten bak tarih yillardir kullaniyorum ama zaten bundan sonra konulara pek cevap vermeyi düşünmüyorum seninle alakali bir durum degil cünkü dikkat ediyorum bu kategoride konu açsam satiş için olay konulara cevap versem yine olay anlamiyorum benmi biryerlerde hata yapiyorum? yoksa birilerinin benimle alıp veremedigi bir sorun mu var? hadi birisi cıksa deseki benim paramı aldı vermedi veya script çalışmasi yaptım istedigim gibi olmadi script hackledi vb.. şeyler ve kanıtlasa bırak r10'u sanal ortama girmem prensip ve kişilik meselesidir ayrıca ''ilizyon'' degilim nasil bir karekterim varsa nasil ticari açıdan çalışma koşullarım varsa o sekilde devam etmekteyimdir, içimiz dişimiz birdir yani neyse fazla konuyu alaca etmeyelim kusura bakmayin (çevreye verdigimiz rahatsizliktan dolayi)