selamlar
2 ay önce netinternet osmandan hosting aldım 3 aylık peşin ödedim
malumunuz askeriz haftada birgün çarşıya çıkyoruz o yüzden zaman çok değerli benim için
neyse sitem tam google de inexlenmeye başladı tam hitler giderek artıyor bi hafta sonu geldim ne göreyim sitem yok olmuş evet resmen accountum serverdan silinmiş hemde bi kaçgündür silinmiş ama ben askerde olduğum için ancak hafta sonu bakabiliyorum
neyse osmanla iletişime geçtim durumu izah ettim böyle bi acount server da yok diyor silinmiş kendi kendine diyor
soruyorum size bir account kendi kendine silinirmi?
neyse tekrardan actı accountu dedim bir daha böyle olcakmı yok olmaz dedi ona zamanın değerli olduğunu her seferinde en başa dönmek istemediğimi söyledim bir daha olmaz dedi
bugün çarşıya çıktım birde ne göreyim
sitem birkaçgündür hitleri düşüşte ve google index leri silinmeye başlamış siteye birde baktımki scriptin kullandığı file_get_contents fonkisyonu server ayarlarından kapatılmış diye eror veriyor server
yaklaşık 3-4 gün önceden olmuş telefon açıyorum osman ögleden sonra gelcek diyor ticket atıyorum osman geceleyin gelcek diyor
yalnış anlaşılmasın herhangi bi dolandırıcılık vs yok işin içinde sadece kalitesiz hizmet ve ben her seferinde başa döndüm google indexlenme ve hitlerin düşmesi ile sürekli zaman ve emek kaybetmiş oldum kısacası netinternet in hizmeti çok kötü ve memnun kalmadım sizlerle paylaşmak istedim.

peki nemi yaptım hizmetin dolmasına 1 ay var daha ama ben host firmamı değiştim hostanadoludan aldık bakalım inş orda problem çıkmaz

şimdi osman veya netinternetin başka bir görevlisi gelip ticket taki gibi saçma ve mantıkdışı cevaplar yazmasın pls