!ndream adlı üyeden alıntı:
Önem verme diyorsunda o pr sayesinde ayda $1000 kazanıyorum. PR herzaman önemlidir. Pr kalkar Mr gelir link satış ve SERP için link sale asla bitmez. Tavsiyem yabancı forumları takip etmeniz olur. Murat prsi olmayan siteden link versen pr3 oluyor zaten. pr 3 4 bir işe yaramıyor ama bir türlü anlatamadık. İş 5 ve üzerinde başlıyor ve pr tek başına zaten hiçbir işe yaramaz. Pr ye önem vermeyin ise hakkaten saçma bir laf. Pr zaten backlink le gelen birşey. Kendi alanında sitelerden kendi siteni anlatan ve mantıklı backlinkler alırsan bir pr7 link bile siteni pr 6 yapabilir ve bu doğru pr dir.
hayır hiç alakası yok.
sen şimdi pr doğru düzgün backlinki olmadan pr6 olan bir sitenin bir sürü güzel backlinki olan pr4 yada 5 siteden daha iyi olduğunu mu söylüyorsun ?
ben sana diyorum ki denedim. 2 tane sayfa var. birisinin prsi 6 birisinin prsi 4 ama 6 olanda fazla backlink yok. ama 4 olan da bir sürü backlink var. bu sayfalardan 2 tane yeni domaine link veriyoruz tek sayfalık siteler bunlar. pr6 dan verdiğimiz sayesinde pr3 oluyor ama pr4 link verdiğimizde pr4 oluyor.
kısaca ben diyorum ki pr den çok backlink e önem verin. bazı siteler şanstan pr6 olabiliyor. sen tabi ki para kazanırsın. çünkü herkes pr ye bakıyor. ama ben backlink e bakarım. kaliteli backlink i varsa pr benim için önemli değildir...
ayrıca siteden dışarı verilen link sayısı da çok önemli.