Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
bir sitemin adsense reklamlarına, sitemi çekemeyen bi zavallı yaratık tarafından 250 kere tıklanmış, adsense de direk banladı. itiraz formuna neyse gerçekler aynen yazdım hala saçma saçma geçersiz tıklama var diyor sinir ettiler. E madem var sil onları, işine mi gelmiyor silmek, hem niye bir ip adresinden 1 den fazla tıklatmayı iptal etmiyolar.. O kadar saçma bir sistem söz konusu ki, yani karşıdaki şahıs hala ısrarla benim hile yaptığım konusunda ısrar ediyor, ama o çalışma kapasitesi çok düşük olan beyni, şunu algılayamıyor, nasıl oluyor ki günde 20 i tıkı geçmeyen sitenin bir günde reklamlarına 250 kere tıklanıyor. Yani ben bunu yapacak kadar sen miyim google.
Bu işin bir yasal yönü olmalı değil mi arkadaşlar? Böyle saçmalık olurmu hiç, google dan nefret etmeye başladım. Sanal eşkiya amacına ulaştı, googleın reklamlarını yayınlayan adam o kadar reklamları babasının hayrına yaptı.. Azıttılar iyice, bunların şirketleri nerede? Biraz araştırdım maslak felan çıktı. bir bilgisi olan var mı?