Arkadaşlar benim düştügüm kötü duruma sizinde düşmemeniz için size tavsiyem sitelerim yaklaşik uzun zamandir saldiri yiyordu syn udp gibi saldira maruz kaliyordu fakat sorf.org iyi dediler geçtim oradan hosting aldim sorunlar nedense düzeldi gibi oldu aralıklarla kesintiler oldu tabiki büyük saldirilarda kesildi komple ve bir kaç ay geçtikden sonra bir firma gibi dayanayanan bu sorf.org kalkip kendini birşey sanarakdan dedim neden kapaniyor çagdaş bey bu dedim dedi kesintiler oluyor ve günden güne kesintilerin ardi arkasi kesilmiyordu daha sonra haliyle para verdik hesabını sormak zorundayiz birşeylerin 1 oldu 2 3 ses çıkarmadik en sonunda patladim dedim yahu buna para ödüyoruz neden böyle oluyor bu arkadaşda ugraşamam senle günün bitince hesabını kapatirim gidersin ve bugunde başka bir hosting aldim makinayi ve sorf.org tarafindan ddos saldirisina madur kaldim fakat bu kişi yapmadigini beyan ediyor ama bana kalkip diyorki
'Cagdas / SORF INTERNATIONAL NETWORKS / DOS & DDOS PROTECTED HOSTING SERVICES /1 GUNDE SUNUCULARİMİZDA BARİNAN TOPLAM HİT : 500K:
ama simdi senin siteni kapatiyorum
'Cagdas / SORF INTERNATIONAL NETWORKS / DOS & DDOS PROTECTED HOSTING SERVICES /1 GUNDE SUNUCULARİMİZDA BARİNAN TOPLAM HİT : 500K:
haddini bilmedigin icin..
ve artık sinirlerim tepeme geldi tlf numarami istedi
Cagdas / SORF INTERNATIONAL NETWORKS / DOS & DDOS PROTECTED HOSTING SERVICES /1 GUNDE SUNUCULARİMİZDA BARİNAN TOPLAM HİT : 500K:
TELEFONUN KAC
DELİKANLİYSAN VERİRMİSİN.
ve tlf numarami vermemin üzerine anama bacima küfür yedim üstüne üstelik bir firma bir kariyeri olan kişi bunlari yapacagini hiç sanmiyorum ben anama bacima küfür etirmek için sitemi açtim
120 ytl
1 gb alan
200 gb bw trafik aylık
12 domain ekleme
reseller fiyat
gerçekden yazıklar olsun aldıgınız para kursagınızda kalsin haram zıkkım olsun size .