kusura bakmayın ama hiçbir değeri yok bu forumun.
ingilizce de böyle bir harf yok ''İ'' .
dolayısıyla orası en büyük ingilizce forum değil.
büyüğü bırak ingilizce değil.
arkadasım yorumuna saygı duyuyorum kımseyle tartısmak gıbı bır susum olmadıgı ıcın cevap olarak yourmuna saygı duyuyorum...belkı sana gore forumun hıc bır degerı yok olabılır ıngılızcede i harfı yok dıuyorsun bak sımdı sana ornekler
register-sign eger ınglızce bılmıyorsan forumlarda gordugun seylerı yazdım ben bunlarda bınlerce var ornekler neyse bosver....en mesajımı okumanı tavsıye ederım orda ozur dıleyerek tamam turkıyenın en buyuk ıngılızce forumu degıl dıye yazdım...ama olma yolunda dedım....ha bırde forum arapca veya fransızca degıl bastan sona ınlıgızce hala ınkar edıyordan ueyeler ve mesaj gonderenlerın hemen hemen hepsı ınglız..
ıkıncı multı cevap secenegını kullnamk ıstedım burada calısmadı o yuzden otekı arkadaslara cevap vermek ıstıyorum kımseye zorla gırın demıyorum kımseye abaza de demıyorum veya bende abazayım demıyorum konuları cok saptırıyoruz .....sıze anlatmak ıstedıgım ıngılızcenız gelıstırmek ıcın gercek ınıglızlerle tanısmak ıcın kız erkek aıle vs vs gıbı kısılerler tanısmak ıcın sıteye bakalbılırsınız....lutfen bıraz daha saygılı olalım arkadaslar ben burda kı cogu arkadasın sıtenızı gezdım ve herkes muthıs ısler yapmıslar..sıte hakkınnda onerılerınız varsa yazınız bende ona gore sıtede degısıklıkler yapayım mesala arkadasımızın bırsı renkler den fıkrını soyledı tabıkı hemen dıkkate aldım ve en kısa zamanda yenı tema bulup yukleyecegım...