Dostum fikrin güzel fakat seni bu piyasada ham yaparlar.

İlk başta ajansların işleyişini biraz öğrenmek zorundasın ve aklını biraz daha çalıştırmalısın. Dediklerimi yanlış anlama sakın.

Ajanslarların prosedürü nedir?
Ajansa kayıt olmak isteyen kişi gerekli formatlara uygun fotoğrafı ile ajansa başvurur. Bu başvuru incelenir ve uygun görüldüğü takdirde çekimlere çağrılır. Tamamen ücretiz olarak resimleri çekilir, ne kız para verir ne de ajans. Zaten ileride bu kızdan tonla para vurmayı planlamaktadırlar. Cast ajansları, başvurduğunda aranan özellikteki kişiler bir dosya içinda cast ajansında verilir. Cast ajansı kızı/erkeği beğenir ve deneme çekimlerine çağırır. Ajans da komisyonunu alır.

Seninde bu prosedüre uygun bir yol bulman gerekli. Örneğin Neşe Erberk'in sitesini incele, senin düşündüğünü onlar yıllar öncesinden düşünmüş ve hafta onlarca başvuru alıyorlar.

Eğer ben tanıtımımı öyle bir yaparım ki Neşe Erberk'e başvuracaklarına benim siteme başvururlar diyebiliyorsan durma, bu piyasaya balıklama dal.

Bu işler "ha" diyince olacak işler değil, araştırman ve birazda olsa bilgi sahini olman gerekli. Tabi, çevre (tanıdk vs.) faktörünü söylememe gerek yok sanırım.