14 agustosta alan adlarımı godaddy e transfer etmek için kendilerine başvurdum, bana kodların mailime gönderildiğini söylediler. Ne gelen var ne giden. Tekrar mail attım yine gönderdik dediler yine gelen birşey yok. Daha sonra admin mailimi değiştirmemi önerdiler, değiştirdim fakat sonuç aynı yine mail yok. Telefon acıyorum karşıma Nilüfer ve Sibel denen iki bilgisiz ve kaba hatun çıkıyor, sanki ben yalan söylüyormuşum gibi bir konuşma tarzı içersindeler. En sonunda admin mail adreslerini mynet ile değiştirdim ve kod 9 gün sonunda ulaştı.
Sonuç şaşırtıcı değil, Godaddy Auth kodu kabul etmiyor. Turkticarete geri döndüm mail ile 24 saat geçti hala ses seda yok. Aradım yine Nilüfer hamfendi çıktı karşıma. Hep aynı laf "mail gönderin beyfendi, mail gönderin". Dedim gönderdikte dönen yok. Dönerler diyo ama sallıyorlar.
Sanırım bıktırıp kalalım burda dememi bekliyorlar ama eğer şu 10 gün içinde çözemezlerse sorunu alıcam laptomu Bursaya gidicem, açıcam wireless i gönder bakalım diyecem kodu oluyor mu olmuyor mu görelim.
Sözün özü bu adamlardan cacık olmaz...