bı topici okur okumaz hemen birine yapmalıyım dedim , annemde katılmıştı çekilişe ve ev istiyodu inşallah çıkar diyodu. hemen uyurken telefonunu aldım kendimi Turkcell olarak kaydettim ve aynen şu mesajı ona yolladım

Tebrikler! Sn ....... ......... Turkcell den her gün 1 BMW her hafta 1 daire çekilişinin 3. hafta talihlilerinden biri oldunuz. İstanbul maslak taki dairenizin anahtarlarına kavuşmak için en yakınTurkcell başvuru noktasına gidin size yardımcı olunacaktır.
Sürprizlerimiz devam edecek.

ve mesajı hemen anneme yolladım uyuyodu telefonunun sesine hemen uyandı ve mesajı okumaya başladı bende hiçbirşeyden haberim yokmuş gibi internette dolaşıyorum , birden bi ayak sesleri duydum annem koşa koşa geliyo onur türkcell den mesaj geldi talihli olmuşum bak daire kazandınız diyo diyerek. bende hiç bozuntuya vermedim onu dinliyorum ama sanamı çıkçak diye ona takılıyorum beni ikna etmeye çalışıyo çıktı diye en sonunda kendimi tutamadım başladım gülmeye bana dediki bu mesajı senmi yolladın? ewt deyince ben, kolumda hafdif bi yumruk hissettim sonra ikimizde gülmekten yerlere yattık ama çok fena bozuldu