selamlar
fotoğraf çekmeyi çok severim sırf bunun için 1 milyar ( 1000 YTL ) verdim cilop gibi bi digital foto makinesi aldım en kralından

bir fikir geldi aklıma
şimdi ana fikir şu

Dizilere , Filmlere, Reklam Çekimlerine, Defile, Tanıtım vs ortamlarda oyuncu, manken, hostes, animatör vs gerekiyor ya

şimdi ben bir site kursam
bir model galerisi oluştursam
ünlü olmayan ama çok güzel yüzleri veya fizikleri olan bayanları ücret karşılığında
fotoğraf çekimlerime model olarak kullansam böylece hem fotoğrafçılığımı geliştirme, içimdeki foto çekme duygusunu tatmin etmiş olcam hemde bunları açaçağım model galerisinde yayınlarsam böylece ajanslara da yolarsam bu resimleri onlarda beyendikleri kişiyi dizilerde reklam çekimlerinde defilelerde tanıtımlarda kullanmak istediklerinde bende foto sunu çektiğim kişiye yönlendirirsem ve aradan bir komisyon alsam

tabi fotoğraf çekimlerimde modellik yapcak insanların önceden haberi olcak zaten amaç hem para kazanmak poz vererek hemde ajanslardan beyeni görürse oyuncu hostes vs olmak

sizce nasıl bir fikir bu? tutarmı veya ne gibi deyişiklikler yaparsam daha güzel olur

bide foto çekimlerinde kaç para verirsem ünlü olmayan bayanlar modellik yapar? vs vs fikirlerinizi bekliyorum