Merhabalar

Semih çok sevdiğim ve değer verdiğim bir insan, bugüne kadar kimsenin hizmetini engellemedi, dolandırmadı ve elinden geldiğince müşterilerine destek sağladı.

Yukarıda aradım Semih kaza yapmış dediniz şimdi içim bir tuhaf oldu birazdan arayacağım.

VPS'lerinin barındığı sunucunun bende bilgileri var idi bulursam ben sizin VPS'sinizi açacağım dilerim bulurum VPS'den öte şuan Semih gerçekten bir kaza yaptıysa onun hayatıda var acele etmeyin ve başlığı açarken neden site adresi veya firma adı yazıyorsunuz? Olay ne problem ne bir öğrenilsin VPS'niz açılmazsa uzun süre ozaman yönetici arkadaşlara söylersiniz değiştirirler.

Bugüne kadar haklarında hiç konu açılmamış siz açtınız ve bu bir ilk diye biliyorum başlığa site adresi yazınca google indexleyecek.

Kaç kere aramışsınız sonunda Semih kaza yaptı demişler dimi neden konu açma gereği bulunuyorsunuz insan hayatımı yoksa VPS'mi önemli sizin gözünüzde?

İlk aradığınızda abim yok denmiş, ve daha sonra aramalar yaptınız bakılmadı ve en sonunda kaza yaptığı söylenmiş demekki biyere giderken yada bi yerden gelirken oldu birşeyler.

Semih kolay kolay telefona bakmamazlık yapmaz demekki var bir durum en sonunda telefonu kim aldıysa o bakmak zorunda kalmıştır.

Tamam sizde hizmet alıyorsunuz, para ödediniz ama bu adamla biz 1.5 aydır çalışıyoruz sorunlara koştu, problemlerde yardımcı oldu, ara ara kesintiler oldu ama hiç bukadar kapanmamıştı. Belki başına gerçektende bir iş gelmiş olabilir diyip biraz beklemekte yarar var.

Ben şimdi aramadım belki gerçekten kaza varsa ailesi vs hastane'dedir diye SMS attım geri dönüş olmadı ama iletildi.

Saygılarımla