1. ikisinide hiç kullanmadım.
2. <table border="1"> hep bu şekilde yazıyorum.
3. keyword'dan site hesalanırken dediğiniz kısmı tam olarak anlamadım ama meta lardaki keyword ve db den veri çekiyorsanız o anda orada yazan kodlar değil çıktı ekranındaki harf sayısına göre hesaplanmaktadır. Bu kısımda html kodları gözükmemektedir.
4. bilmiyorum
5. hayır yaratmaz. link versenizde sorun yaratmaz. sadece faydası olmaz ama insanlar göre göre ezberliyorlar ve lazım olduğunda bağlanıyorlar.
6. Karşılıksız link yararlıdır.
7. html sayfalar php ye göre daha kolay indexlenir.
8. Hiç bir dezavantaj teşkil etmez. Ama siteniz genel olarak Türkçe ise Türkiye'de bir sunucuda barınması daha avantajlıdır.
9. Bilmiyorum. Şimdi evet diycem olmayacak. Hayır diycem yine olmayacak. Alınan linke ve karşılıksız linklere bağlıdır diycem. Yine olmayacak. ( Bir siteme birçok link verdim. Alt sayfalarada ayrı ayrı link verdik birsürü. Dmoz'a da eklendi. Pr önceden 4 - 5000 tekil hitim vardı. Şimdi pr 2 ve 300 tekil hitim var. Bu sebeple kafam karıştı. )
10. <META NAME="ROBOTS" CONTENT="All"> şeklinde yazıyorum metalarda. Google bot için özel olarak yazmıyorum. Faydası veya zararı varmı bilmiyorum.
11. Öncelikle içeriğimi kontrol ederim. İçeriğim tammı değilmi? Hangi bölümler eksik veya sitemde çalışmayan bölüm varmı diye bakar, sonrada siteme faydalı olabilecek, hedef kitleye yönelik reklam verirdim.
12. width="800" ( Genel olarak %90 : 1024x768 - %10 : 800x600 kullanmakta. 1024x768 den büyük olanlarıda o kısma ekledim)
13.bilmiyorum (dostara.com kiminse kulaklarını bol bol çınlatıyorum)
14. Un ürünleri ile ilgili sitelerle çapraz link değişimi yapardım.
15. Reklam vermek istediğim site öncelikle bana faydalı olmalı. Örneğin bir yayınevi sitem olsa 10.000 hitli pr5 mp3 sitesine reklam vermem. Pr3 - 500 hitli eğitim sitesine reklam veririm. Hedef kitleye verilen reklam daha faydalıdır. Ayrıca reklam vereceğim sitenin güvenli olması gerekir. Virüs, hack v.s şeyler bulunduran siteye verilen reklam insanlarda önyargı yaratabilir.
Kendimce cevaplamaya çalıştım. Hatalı olduğum kısımları eleştirebilirsiniz. Yada eklemeler yapabilirsiniz.