Merhabalar
Birkac ay once tr lokasyon bir hosting almak icin forumda baslik actim, gelen birkac teklifi degerlendirdim ve hostuzman.com ile calismaya karar verdim. Odemesini senelik yaparak reselleri aldim, domainleri tek tek ekledim, hostinglerini actim. Plesk kullaniliyor makinada, ben de pek severim pleski, tr lokasyon da olunca oh dedim mis, tam bana gore. Eh, asp hostingi de var, gecilmiyor keyfimden tabi.
1 ay gecmeden plesk lisansinin bittigini gordum, ha tabi bu arada klasik sekilde once msn eklenip sonra engellendi, msnden ulasamiyorum. Telefona cevap verilmiyor, derken dedim r10dan ozel mesaj atayim. Anlattim durumu plesk lisansi bitmis diye. Guncelleyecegiz dediler ben de peki dedim.
Aylar gecti, hala guncellenecek.
Sorun sadece bu olsa yine yazmazdim buraya, bircok sitem var. 3 gundur ulasilamiyor sitelere, ping atip makinaya bakacagim da dnsler bile curumus o halde. Makina tumden kapali. Anlasilan o ki beyimiz de tatil yapiyor, yine bu bolumde bir baslik var hostuzman hakkinda ordan biliyorum. Galiba bir daha hostuzman ismini hosting ile beraber duymayacagiz bundan sonra, o da belli sanirim. Yok yok senelik odememe de ses etmiyorum, cuzi bir miktardi. Eh, zaten yetim hakki da catir catir cikar adamdan, ona da ses etmiyorum. Makinayi da kapasin, isterse datacenteri yaksin umrumda degil.
Yahu yedeklerim yok onlarca site helak oldu yedeklerimi bile alamiyorum.