googlenin yapacaği hiç belli olmaz, bilemeyiz onun için yorum yapmak yanliş olur.

googleden nasibini alan siteler

sohbet kelimesinde : alemsohbet.net - trsohbet.com - sohbetcafe.com - aklimdasin.net - sohbet18.com siteleri gerilemişlerdir kimisi sandboxa düşmüş kimisi gerilemiş 10.cü sayfada olanlar var birinci sayfadan olup

chat kelimesinde : alemsohbet.net - trsohbet.com - chath.org - aklimdasin.net - sohbet18.com siteleri gerilemişlerdir kimisi sandboxa düşmüş kimisi gerilemiş 10.cü sayfada olanlar var birinci sayfadan olup

mirc kelimesinde : mirctr.org sitesi sandboxa girdi

ve bilmediğimiz nice daha bir çok kelimede bir sürü sandboxa giren veya gerileyen siteler var bu sitelerini yazdiğim arkadaşlar da yanlış anlamasınlar bu bizlerinde başına gelebilir onun için kimse ben yükseldim yok iyiyim beni düşüremez ben kral'im diye acaip düşüncelere kapilmasin heran herkes düşebilir bu arkadaşlarin yaşadiğini her arkadaş yaşayabilirler kimseye vermesin zor çünkü sonuçta emek harciyorsun düşüyosun.

Diyeceğim şu ki google bu ne yapacaği belli olmaz bizi bile gerilere atabilir bizim başimiza da gelebilir, ne oldum demicen ne olacağım diyeceksin.