selamlar bazı sorularım var ve forumda kirlilik olmasin diye hepsini bir başlık altında toplamak istedim.
1.
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8" />
bu ikisi arasında fark var mı? ikinci alternatifin kullanımında sakınca var mı?
2.
<table border=1>
<table border='1'>
<table border="1">
bu 3 kullanımdan hangisini tercih edersiniz. ikincinin üçüncüye göre daha avantajlı olduğunu duymuştum. ama birinci hakkında bir fikrim yok.
3.
bir sayfada keyword dansitesi hesaplanirken html kodlari da hesaba katiliyor mu?
4.
ozel name server kullaniminin bir faydasi var mi? bazi hosting firmalari bunu ücretsiz veriyormus sanirim.
5.
birbirine capraz link vermedikce birden fazla sitenin ayni IP yi kullanmasi sorun yaratir mi?
6.
konusu bizimkiyle alakasiz olan PR si cok yuksek bir sitenin, bize ait turkce bir siteye link vermesinin PR icin bir katkisi olur mu?
7.
bilgisayar.html
bilgisayar.php
iki sayfanin icerigi ayni olsun. uzantilarinin farkli olmasi nasil bir avantaj olusturur.
8.
ayni sitede hem turkce hem ingilizce icerik olmasi bir dezavantaj teskil eder mi?
9.
sitenin hitlerinin fazla olmasi direkt olarak PR ye katkida bulunabilir mi?
10.
<META NAME="googlebot" CONTENT="index, follow">
bunun kullanilmasinin google disindaki arama motorlari icin bir eksi puan oldugu dogru mudur?
11.
belli bir hit ve pr sahibi olan bir siteniz icin orta olcekli yatirim yapmaya karar verseniz, oncelikle reklam mi verirsiniz, yoksa super bir tasarimmi yaptirirsiniz.
12.
sayfalarinizda standart olarak kullandiginiz sayfa genisligi nedir?
13.
birkac sitemin istatistik sayfasinda gormustum. X sitesinden 5000 ziyaretci gelmis gorunuyor. ama o sitede benim linkim yok. popup da yok. bunu nasil yapiyorlar.
14.
bir sitenizi ekmek kelimesi ile yapilan aramalarda üst siralarda hatta ilk sayfada cikarmak istiyorsunuz. bunun icin neler yapardiniz.
15.
bir siteye reklam verirken asagidaki kriterleri hangi siraya gore dikkate alirsiniz.
- hit
- PR
- tasarim
- icerik
- istediginiz anahtar kelimeler icin yapilan aramalarda üst siralarda olmasi.