Slytherin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cunku siz sokak webmasterları ile calıştığınız veya sokak yazılımcıları ile çalıştığınız için böyle oluyor.

Her zaman emin olun bilen kazanır. Bakın: ogame. Bakın: wikipedia. Bakın: mynet. Bakın: godady. Bakın: ebay.

Kendi yazılımlarını kendileri en profesyonel şekilde yapıp sıfırdan başladılar.

Siz 100 ytl ye veya 300 ytl yaptırdığınız scriptleri kodlayanların profesyonel yazılımcı veya webmaster sınıfına girdiğini mi sanıyorsunuz. Ben onlara sokak webmasterı veya coderi diyorum.

Ciddi anlamda profesyonel birisi ile görüşün acaba gücünüz yetecek mi onun yaptığı işi almaya çok merak ediyorum.
Biz kendi ülkemizde ve kendi sitelerini tek başına yada birkaç destek ile yapanlar için konuşuyoruz firmalaşmış büyük sitelerin kendileri kodlayıp kendileri büyüttü yada kücülttü tartışmasına girmiyoruz.

Hem kendi sitesini kodlayan hemde cebine para indiren ve kimseden yardım almayan kişi sayısı el ile sayılacak kadar anca diyorum ben sen bana şirketleri sayıyorsun firmaları söylüyorsun.
kendisi kodlayıp kendisi parayı kazanan arkadaşlarımızdan bilindik 2 arkadaş
bkz : Lugelas
bkz : soyturk
kodlamayı başkasına yaptırarak gerisini kendisi yapan ve geliştirerek parayı kazanan bilindik arkadaşımız :
bkz : leet
bkz : xenix seni unutmuşum kro
bkz : Gladiator
bende başkalarına kodlatıp kendim gerisini kendi çabalarımla yapmaya calısıyorum az yada cok kazanıyoruz çok şükür.

Biz bu durumu tartışıyoruz sanırım, mynet gibi ebay gibi wikipedia gibi firmalaşmış ve isim yapmış büyük şirketlerden degil.