Kendimi senin yerine koyuyorum tabiki. Bir ürün veya hizmet ile ilgili bir sorun yaşadığımda kalkıp kimseye "lanet olsun XXXXXX'ye benim zararımı kim karşılayacak vs vs vs" demedim. Karşındaki kimse senin terapistin, psikoloğun değil. İş dünyasında karşılıklı belirli bir seviye vardır. Aldığın hizmeti beğenmiyorsundur, sorunlar oluyordur, yasal hakkın varsa onu kullanırsın yada öbür ay başka firmaya geçersin. Karşındaki insan senin sinirini, ruhsal dengesizliklerini çekmeye mecbur değil. Kimse de senin işini baltalamak için sorun çıkartmıyor. Dünyanın en büyük firmaları bile sorun yaşabiliyor ( geçen haftalarda Skpye 2 gün boyunca sorunlu çalıştı ), sorundur halledilir diyip geçiyor herkes senin gibi ne stress yapıyor ne de stress yaratıyor çevresine.

Kendi ağzın ile diyorsun Ufuğun suçu yok diye. Buraya yazdığın herşey ve ufuğa telefonda söylediğin herşey ufuğun canını sıkıyor, moralini bozuyor. Bunu yapmaya hakkın yok. Ufuk da bir elçi elinden ne gelirse ancak onu yapabiliyor.

Teklan'a değil Türk Telekomun en baba yerine bile geçsen bu düşünce tarzı ile sen daha çok lanet okursun...