ufukaykut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu ile ilgili 1. mesajımda bilgilendirme yapılmıştır.
Uyarınız üzerine sitemizdeki açıklamalar değiştirilmiştir. İptal olduktan sonra sitemizde yenilik yapmadık, güncellemeleri şimdi tamamladım.
Bu konu hakkında başka bir açıklama yapmayacağım.
Daha geniş açıklama istiyorsanız, bizim iletişim adreslerimizi deneyebilirsiniz.
İlginize teşekkür ederim.
İyi Çalışmalar.
Merhaba
Sizinle hiç tanışma fırsatımız olmadı ama ben burada okuduklarımın üzerine yorum getireceğim.

Muğla Üniversitesinde sunucu barındırma işi 1 gün öncemi iptal olduda sitedeki güncelleştirmeleri daha yeni yapıyorsunuz ?
Siz kurumsalsınız kurumsal olmasanız neden sitenizle ilgilenmiyorsunuz demezdim ama demek istiyorum.
Sunucular oraya konmadan, işbirliği start verip sunucular çalışmadan sitenize Muğla Üniversitesi vs diye yazmanız çok yanlış.
Sonuçta konuyu açan arkadaş sizden hizmet almamış bilgilendirme yapmış neden konudan kaçıyorsunuz gerekli açıklama yapılmıştır diyerek?

Ben şahsen gerekli açıklamalar yapılmıştır, açıklama yapmayacağım kısmını okuyunca ne düşündüm biliyormusunuz? ===> Hıı demekki olanlar doğru, kendiside kabul ediyor ama bugüne kadar neden değiştirmemiş bu kişiler birde kurumsal sitelerine bakmaları (güncelleme vs) lazım bu iptal olayı daha 1 günlük olaymıda güncellemiyorlar?
Burada bu konu açılmasa hemen düzeltileceği yokmuş diye bir karar verirdim, ve gerekli açıklama yapılmıştır başka yapılmayacak konusundada beyfendi konuyu kestirip atıyor, demekki suçlu fazlada konuyu derin ayrıntılarına kadar anlatmıyor neden acaba diye düşünürüm.

NOT: Şahsi fikrimdir...

Saygılarımla