Merhabalar,

Hakan Nebioğlu'nu Anet ( aidata ) zamanlarından tanırım. Hatta irc serverlerde Webamca nickli ile takıldığını bile hatırlıyorum sanırım. İşini iyi bildiğini hatırlıyorum ama bana göre Sabancı Telekom mühendislerinden bir Gökhan Kule bir Osman Çakır kadar büyütülecek şahsiyet olarak görmüyorum.

roots;

Tavsiye ettiğiniz firmalar arasında dgn hariç diğerleri ile herhangi bir iletişimim olmadı. Fakat Dgn metro etherneti çektirip Data Center olan bir yerdir. Bursa'lı Network uzmanı arkadaşlarımın dediğine göre de ( onların yalancısı olmak ) Dgn'nin teknik bilgisi bu konuda yeterli değil.

Natro en son gözümle gördüğüm kadarıyla Sabancı Telekom'dan hizmet almaya başlamıştır. Tnn.net için ( turknoktanet ) Türkiye'nin en çok saldırı alan web sitesi olduğunu söylerler. Ve ilginçdir ben Sabancı'dan bugüne kadar herhangi bir şikayet duymadım.

Bunun dışında ilk olma hadisesi de çok büyütülmüş sanırım. Önemli olan ilk olmak değil iyi hizmeti verebilmektir. Türkticaret.net'de ilk hosting firmalarından birisidir fakat verdiği hizmeti bilmek için uzaktan bakmak yeterlidir.