Merhaba forumda geçen birçok konu ve msnden sorulan sorular üzerine buraya enderhostingin berksehost ile ilişkisini yazma kararı aldım öncelikle bundan 6ay önce hostcini dc ile çalışıyorduk o zaman makrohizmetten Samet Bey'in tavsiyesi üzerine Mahmut Sami Özdemiri işe aldık ancak 10-15 gün sonra işten çıkarıldı nedeni ise hostcini dcye karşı kötü konuşması, sunucu varken forumlarda kendi kafasına göre berksehost adı altında sunucu araması ve berksehosta para giriyormuş gibi gösterip kendi hesabına para çekmesi, müşterilerden berksehost adına para alıp hesaplarını açmaması idi bu yüzden Mahmut Sami Özdemir BerkseHost ile 10-15 gün çalıştıktan sonra ayrıldı ve sonra ender hostingi kurmuş zaten ipler incelendiğinde bizim barışhost ile Sam, beyin ise teklandedicated ile çalıştığı gözükmektedir.Bunun yanında banka hesap numaralarımız, bulunduğumuz şehirler numaralarımız farklıdır.

Burdan anlaşılıyor ki enderhostingin berksehost ile tek alakası sahibinin 10gün kadar berksehost ile çalışmasıdır lütfen bu konuda kimseye yanlış bilgi vermeyelim.Sanırım bu yazıyı daha önce yazmalıydım ama enderhostingide baltalamamak için yazmamıştım ancak bu durum berksehostu etkiliyor ise her şekilde kendimizin suçsuz olduğunu ispatlarız.Ancak böyle firmalarla berksehostun isminin anılması gerçek ten çok üzücü.Lütfen yanış anlaşılmasın amacım enderhostingi karalamak kötülemek değildir sadece artık şu çelişkiyecevap vermek istedim.Hepinize saygılarımı sunarım...

Berk ÖZYATIK