Oo Kimleri Görüyorum, Kücük Bey..
Şimdi Arkadaslar Ben Bir Hosting Firması Degilim.
Ben Arkadası Msnden Tanıyordum Neyse..Birgün Konusyoduk Nereden Konu Acıldıysa Pr3 Domain Lazımdı Bana. Budna Varmıs. Ok Domain Takas Yapalım Dedi Tamam Dedim. Benim Markum.Net te olan 5 domainlik Hesabımı Verdim. o bana pr 3 domain vericekti. Pr3 Domaini Verdi.. Domain Şifrelerini veriyorum adam pana ftp şifrelerini verıyordu.. baut olmustum. neyse domainleri kullanmıyordum zaten gume gitti.. barı konuyu acsaydı. 500 msjdan sonra adam inflak etti ! 10 gun / 12 gun yok bu.. geldi msnye domainleri ver dedim. s.... çekti bana

akrabasınınmı olduguun v.s gibi bişiyler söledi yada hastayım dedı tam hatırlamıyorum .. 5 gundede 1000 konu actı . olay kapandı ama tbi ben ıntıkam alacaktım . gecen gun nikimde 10 gb reseller isteyenın 10 bin konu acması gerektıgını söyledim.. o bana domain verirsem 2 gb reseller istedigi söyledi ok dedim. verdim. domainimi aldım..db lazım oldugun belitrtti. bende sunucumda bulunan bir mysql'un configi ayarlıyak onun domaininde gösterdım. ve inandı. sonra suspanged ettim. Bana 4 Domain + Markum hesabımı Yolladı.
Yani Kısacası Ben Forumdan Kimseyi Dolandırmadım Dolandırdmam ! Ama Bu Gibi Kişilkler Bana Kazık Atmaya Claısırsa Ben Ona Kazıgın En Buyugunu Atarım
Slemaetle.