kenantr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak gülüm sana tek lafım olacak serdarla çok gezmişsin çok birlikte çalışmışsın onun huylarını kapmışsın ister istemez.Serdar bu dünyada yaşayıpta benim fikirlerimden esinlenmede bir numaradır.Diğer sitelerin umruma gelmiyor her ne tasarım kulandın ise hayırlı ugurlu olsun.Sana benim temamı kopyalamışsın diyorsam bir bildiğim vardır ve bunuda ispat ederim.Mkportalından bahsetmiyorum sana iki link vereceğim bak ve iki ste arasındaki farkları söyle bana.Açıkçası bu temayı kullanmayacaktım ama bu yapılandan sonra arşivimden bu temayı cıkarmak zorunda kaldım.Kullanmayada devam edeceğim.

Bu senin siten
Kuzey Rüzgarı Dizisi Fan Sitesi! - vBulletin

Buda benim temam
Pusat Dizisi - vBulletin

bak bakalım benzerlikleri varmı dediklerimde haksızmıymışım.Bu temayı ilk kez kurtlar vadisi terör zamanında kullanmıştım ve kendimiz yapmıştık.Hali hazırda ki R10 üyelerinin pek çoğu bilir bu siteyide temayıda.Bu temanın çeşitli varyasyonlarını yaptık.Örnek:
Kurtlar Vadisi Pusu KurtlarVadisi Pusu Kurtlar Vadisi Kvpusu - vBulletin

Bunları gördükten sonra sakın ola bu tarz bu işin kurtu olmuş kişilerin oldugu mekanlarda çıkıp ahkam kesip şuna buna laf atar, sonra zeytinyağlığı yapıp lüzumsuz kelimesini kulanırsan sonra kapak eder ortaya korlar seni.Kapak açacağı arar durursun.

Sakın ola bu saatten sonra çıkıpta bana greenfoxda cartta curtta deme Herşey ortada istersen daha fazla uzatma konuyu bu kadar rezalet yeter.Diyorsanki rezilliği seviyoru daha bunu çoook uzatabiliriz yeterki senin istediklerin olsun.

bu da sana kapak olsun
Arkadaşım bi sızın felan mı var?Benle gülüm diye konuşma ben kimsenin yanında dolaşmam serdarlada hiçbir iş yapmadım.Kimseden huy kapmama gibi bir özelliğim var.Ama sizin baya deli huylarınız olduğu belli.
Alıntı
Açıkçası bu temayı kullanmayacaktım ama bu yapılandan sonra arşivimden bu temayı cıkarmak zorunda kaldım.Kullanmayada devam edeceğim.
Çokta TINN....
kenantr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanılmıyorsam 4 yada 5 gazetede yer almıştık.Showhaberede cıkacaktık ama haber editörünün gazabına denk gelmıştik neydi o günler beee
Nesin sen bu web site alemlerinin tek sahibimi?Ne kadardır yapıyorsun bu işi.Gel beraber bi script yazalımNe dersin?
Bir siteyi tutturdun diye çokda şekilden şekile girmeye gerek yok