NeTwRmZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi anlatım ufuk kardeşim 1 sene once reseller anıyorum ben 1 tene domainde 1 senelık peşın para verıyorum sonra kullanıyorum ve hıç memlun kalmıyorum hıç kalıtelı degil serverı + aylık server degiştiriyoruz siteler hep 4-5 gun kapalı nedense artık sıtelerı taşırken ftp taşımış dbları taşımamştı bır seferde olurum bogle iş bana dıyorkı dbları senın acman gerek dıyor çok guşmştum bu adam 4 senedeı bu işin içindemı bogle iş mi olur. sonra 3 domain daha aldım ve resellerın surersını bıtmesıne 1 hafta kalasıya knştum msnden bır aylık alacam dedim sonra işime gelırse alırım dedim almaytacaktım çunku yeni bir reseller arıyordum siteler kapanmasın dıye uzattm ve domain 1 sene daha uzattım parasını verdım sonra 1 ay bıttı gunu reseller kapadı 1 gun fazla acık kalşmıiş kendı hatası ben acık kal demedım bıle sonra dıyor kı bana 25 ytl para vereceksın 1 aylı kdaha domain transver edecektım edemedım veremdın domain park ettı sonra 3 tane aldıgım domain bitemsıne 1 ay kaldı nsleri yonlendirecem onuda veremdı bogle iş olur mu ufuk kardeşim + trwebohsting kardeş 250 mb host hedeıye konusun gelınce ben 4 domain almiş oldum 1 gb alan vermelı 5 mb bıle aln veremdı bogle iş olur mu bunu amacı buyuk bır fırıma olmak degil mılletı dolandırmak yoksa benım bu kampanyaya nıe duşmaanı olsun kı..+ şimdi hkan yazacak goreceksını ben suclu olacak çok ıyı bılıyorum çok iyi bir dılı var sucsuz kımseyı suclu yapar.!!!

Reselleri olup domain tescil ettirene değil 250 Mb kampanyamız. bunu daha öncede söyledin daha öncede cevapladım. hostu olmayan müşterilere verilmektedir talep ederlerse..

Bilginize,