şimdi anlatım ufuk kardeşim 1 sene once reseller anıyorum ben 1 tene domainde 1 senelık peşın para verıyorum sonra kullanıyorum ve hıç memlun kalmıyorum hıç kalıtelı degil serverı + aylık server degiştiriyoruz siteler hep 4-5 gun kapalı nedense artık sıtelerı taşırken ftp taşımış dbları taşımamştı bır seferde olurum bogle iş bana dıyorkı dbları senın acman gerek dıyor çok guşmştum bu adam 4 senedeı bu işin içindemı bogle iş mi olur. sonra 3 domain daha aldım ve resellerın surersını bıtmesıne 1 hafta kalasıya knştum msnden bır aylık alacam dedim sonra işime gelırse alırım dedim almaytacaktım çunku yeni bir reseller arıyordum siteler kapanmasın dıye uzattm ve domain 1 sene daha uzattım parasını verdım sonra 1 ay bıttı gunu reseller kapadı 1 gun fazla acık kalşmıiş kendı hatası ben acık kal demedım bıle sonra dıyor kı bana 25 ytl para vereceksın 1 aylı kdaha domain transver edecektım edemedım veremdın domain park ettı sonra 3 tane aldıgım domain bitemsıne 1 ay kaldı nsleri yonlendirecem onuda veremdı bogle iş olur mu ufuk kardeşim + trwebohsting kardeş 250 mb host hedeıye konusun gelınce ben 4 domain almiş oldum 1 gb alan vermelı 5 mb bıle aln veremdı bogle iş olur mu bunu amacı buyuk bır fırıma olmak degil mılletı dolandırmak yoksa benım bu kampanyaya nıe duşmaanı olsun kı..+ şimdi hkan yazacak goreceksını ben suclu olacak çok ıyı bılıyorum çok iyi bir dılı var sucsuz kımseyı suclu yapar.!!!