2. ay uzatılmadı bilginiz yanlış sanırım serkagan okuyucu msn de vb.. yerlerde size yanlış bilgi vermiş. kendisi uzattı telefon açıp haftaya ofise gelecem ödeyecem dedi gelmedi ondan sonra ptt dedi ödemedi en son kapattık. bilginiz yanlış sizden tek ricam bir konuda yorum yapıyorsanız iki tarafıda anlamanız lazım aksi halde duyduklarınız yanlış olacağı için yorumlarınızda yanlış olacaktır..
Referans listemi burdan veremem ama msn de karşlaşırsak doğrudan konuşmamıza bakım yaptığım host firmalarını davet ederim. doğrudan bu forumda aktif bir çok host firmasının bile bakımını yapıyorum ama özellikle konuya karışmamalarını rica ettim. dediğim gibi msn de karşılaşırsak bakım yaptığım ve hakkımda bilgi alacağınız host firmaları ile tanıştırırım sizi o zaman daha sağlıklı karar vereceğinize eminim..
Son olarak polemiğe girmek istemiyorum sadece ilk kez trwebhosting kibarca noluyor anlamadım açıklama istemiş ve bu nedenle açıklama yaptım yoksa konuya cevap için değil. konuya cevabı ilk sayfalarda eklediğim ekran görüntüsü ile verdim zaten..
Saygılarımla Ufuk bey..