ByAsLaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mkportal ve vbulletin çalışmaya yeni başladım.Sen kaç sitemde mk vb kurduğumu gördünde bu şekil yorumlar yapıyorsun?copy yapılmış dediğin site neresi tam olarak söylersen nerden çaldığımızı biliriz?Anlamanızda bir sorun var sanırım ki dediklerimi bir türlü anlamıyorsun.Arkadaşım kimseden birşey çalmadan eğer o mkportal temasını siz yaptıysanız ve ben sizden çaldıysam bilmiyorum.Ama ben mkportal temasına forumu da benzetmek istedim ve greenfox temasını kendi emeğimle editledim.İlk defa mkportal kullanıyorum ama maşallah arkadaşım sende sanki beni yıllardır tanıyorsun ben yıllardır.Hep aynı sistemi kullanıyorum.Açtığım sitelerin hepsindeki portal farklıdır.Bunu isterseniz burada sitelerimi yazarakda gösterrim.Buraya sadece lüzumsuzluk olsun diye mesaj yazan arkadaşları kınıyorum.

Sana gereken cevap verilmiş Ama emin ol ki bu cevabı ben daha önce görseydim cevabım üsttekinden sert olurdu
Önce okumasını öğren ondan sonra yorum yap.Senin eski sitelerinden bahsetmedim.İkinizde aynı sistemi kullanıyorsunuz dedim