ya arkadaşlar; (öncelikle ploop kusura bakma,sert çıkmış olabilirim)
ben evet 2 hesap açtım,ama başka ilden,başka ad,soyad,tel,adres adına.evet belki hatalıydı açmam ama.sonuçta ayrı 2 sitem war,ve birinde kendi hesabım,birinde de diğer hesap kodları wardı.
evet ben burada bi hata yapmış olabilirim ama google yi savunmanıza üzülüyorum.evet hile yapıp banlandıktan sonra burada google yi kötülüyenlere bende kızıyorum.ama google beni 2 hesabım war diye banlamıyo,ki diğer hesabında bana ait olduğunu kanıtlayamazdı ben buraya yazmasam.bana diyorki geçersiz tıklama.iyi de kardeşim bunu ben yapmadığıma yemin ederim.tabe google yemin e bile inanmaz.ama madem dünyanın en iyi markası,teknolojinin liderlerinde,bir sürü bilgili mühendisi war.geçersiz tıklamaları çıkarsın (warsa eğer) ödememizi yapsın.benim kazancımın hepsi de mi geçersiz tıklama.yanılmıyorsam radmin 1 ziyaretçinin reklamları 1 den fazla tıklamaması için bi kod yayınlamıştı forumda.fakat ona google karışır,banlanabiliriz yorumlarından sonra siteme koymadım.böyle bi kodu google yapsa ve bizelere sunsa fena mı olur.benim kızdığım konu bu.biz adsenseye muhtacız,adsense ebemizi ağlatsa sesimizi çıkartamıyoruz.her konuda haklı çıkıyo adamlar.
bu arada yazdığım şu mesajımı okuyun,google yi kesinlikle kötülemiyorum,kötülesem şu mesajı yazmazdım.tarihlere bakın,son mesaj benim ama bu mesajdan önce (dün) yazdım onu.

https://www.r10.net/para-kazanma-pay-...melimiyim.html