birtanemsin.net zaten bir kişinin 2 hesap kullanması yasak. Gelmiş burada Google'a laf ediyorsun. Kuralları oku ondan sonra gel buraya yaz.
çoğu mesajında googleyi savunuyorsun.google ile bi akrabalığın mı war?
google ne kadar basittir ki kafası esince adamı banlıyo.paranın üzerine yatıyo.hadi delikanlı ise çıkarsın karşımıza bu reklam verenin parasını iade ettik diye.onlarada iade etmiyo.bizim kazançlarımızın hepsi mi geçersiz tıklama.ben yine 850 dolar kaybettim burada 5k-6k dolar kaybedenler var.adam 6k dolardaki tüm kazançları mı geçersiz tıklama.yoksa google bunu hesap edemeyecek kadar aciz mi.
google tüm bunları yaparken ben de tabii ki bi yakınım adına bi hesap daha açıp,iki tane birden götürmem gerekiyo.bunun nedenleri ise;
1.adamlar çok kazanınca banlıyo,kazancı 2 hesapta az göstermek,
2.adamlar canı sıkılınca paranın üstüne yatıyorlar,bi hesaptan gelmese diğer hesaptan gelir düşüncesiyle.
biz de kendimizce önlemimizi alalım dedik.
ben şu an diyarbakırda askerim.google adsense 2 hesabımı da banladı.al bu ayı nasıl geçircez.dicen ki ailen yok mu.ailem bana para gönderdiğinde kendileri zor duruma düşecek.
tüm bunlara rağmen bana gelip halen google yi savunursan sana cevap bile vermem,google nin para için tuttuğu bi adam muamelesi görürsün benden.
saygılar....