Arkadaşlar.
Öncelikle yaptığınız yorumlarla burayı fıkra sitesine çevirdiğiniz için size teşekkürü borç bilirim.
Yok biri çita besler. Yok birinin iti Ayı boğar. zuahahahah
Ben Sivaslıyım. Çok kangal gördüm bi o kadarda kırmasını gördüm. Bizim dağlardaki Karakoldaki askerler yaşlanan köpeklere bakmaya başladı. Yavruları oldu filan. Köpekler kırma olmalarına rağmen nerden baksanız bi buçuk metreler.
Kendi sürülerini kurdular ve her gün bi köyü basıp köpekleri boğarlardı. Kurt dediğiniz en yetenekli yırtıcı gücünü koyuna geçirirken bu Karakolun Kangal Kırması Yaratıkları Domuzu av yaparlardı.
Falan fistan. Şu dünyada 2 tanesi yan yana gelse dahi Safkan bi kangalı yenecek bi köpek yok. Tutturmuşsunuz bi pitbull gidiyorsunuz. Yaw pitbull saldırganlığıyla meşhur. Kime saldırıyo insanlara

Bi adam karsını dövünce güçlü mü olur?
Pitbull gitsin kedileri kovalasın.
Kangal bir köpek değildir. O başlı başına bi türdür. İnanılmaz bi hızla kaçan kurda döş vurur ve kurdun kaburgaları birbirine girer. Tek güçlü yeri döş ü de değildir ayrıca inanlımaz bi alt çeneye sahiptir.
Biraz araştırın derim ben. İşkembeden sallamayın.
Ayı Boğmaya Gelincede Afedersiniz Ama OHAAAAAAAAAAAA derim ben. Lan Ayı olum kurşun işlemiyo.
Biraz daha açayım konuyu. Ayılar da çok zekilerdir. Herhangi bir köpek (Kangal Dahil) ayı geldiği zaman uzun süre havlayamaz. Çünkü ayı köpeği korkutur. Gece yarısı havlayan bi köpek erken susarsa mutlaka ayı gelmiştir. Silahları alıp çıkabilirsin.(Bu arada sadece korkutmak için çünkü ayı vurmak suçtır

)

Kangal Çita dövüşüne gelince. Kardeşim ne alaka ya nie dövüşsünlerki bunlar. Çita dövüşçü bi hayvan değildir. Saatte 70 mil hız yapabilir ve bu hıza 4 sn lik bi sürede ulaşabilir. Kangallarda Köpeklerden ve kurtlardan daha hızlı koşarlar. Eğer yarış yapacak olsalar Çita tur bindirir. Dövüşecek olsalar Kangal çitanın kafasını yılan gibi yutacak kadar büyük bi ağıza sahiptir.
Kangal buraya Yumruk Havaya!