CekHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ÖDEMELERİN HESAPLANMASI
Yukarıda belirttigimiz gibi her üyelik formunu dolduran kullanıcı standart(free) üye kabul edilmektedir. Üye başına kazandığınız miktar 7 gün ortalaması üzerinden hesaplanır. 7 gün sonunda toplam yaptığınız free üye sayınız 7 ye bölünerek günlük ortalama free rakamınıza denk düşen kademedeki rakamdan hesaplamanız yapılacaktır.
bu bölümü anlamadım ama oranlar iyi nedemek istemiş burda
mesela bu gün 30 üye yaptın diğer gün 50 bu şekilde 1 hafta boyunca günde 30-50-60-20-10-34-45 bir hafta sonunda toplanır.toplam 250 üye yapmışsındır.7 ye bölündüğünde ise ;35,75 gibi bi sayı yapıyor.bu da 49 dan aşağı olduğu için.üye başına 0.20 veriyor.49-99 arası olsaydı üye başına 0.22 almış olacaktın.ve 0.30 a kadar yolu war.
bu siteyi ilk defa buradan duydum.yaptığım açıklama siteyi tanıdığım anlamına gelmesin.ben kendim şahsen üye başına verdiği ücreti iyi buldum.ve ayrıca her hafta ödeme yapacak olmaları ben askerde olduğum için tam bana göre.tabi ödeme yaparlarsa.ama ben deneyeceğim.kaybedeceğim en fazla 40-50 ytl olur.ücret ödemeyen sponsorlar ise nelerini kaybeder herkes bilir.