gsdgentr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Phobia size ne abicim ? adamın forum başlıklarından alıcımısın yok ee o zaman ne yazıyosunuz başlıklara?

arkadaş 3 kağıtçılık mı etmiş birilerinimi dolandırmış ? yok ee o halde neden ortalık yerde koca sitede açılan 5-6 konuyu ortalıga serpiştirip bunları silin diye dolaşıyorsun.

herkez birbirinin kuyusunu kazma eksiğini bulma peşinde bırakın arkadaşım bu işleri lunapark değil burası herkez işine baksın.

reklam vericek kişi araştırsın ***** içeriğimi var alıntımı kopyamı özgünmü değilmi ne seni ne beni alakadar eder.

kişinin amacı sadece hit olur verir reklamı geçer bir kenara kimseyi alakadar etmez.

yaptıgında bir kural ihlali ve siteden uzaklaştırılmanı gerektiriyor ama nedense adalet şu sıralar tecelli etmediğinden bu tarz vakalar da ortalıkda kol geziyor

hayırlı satışlar
Kimsenin ne kuyusunu kazıyorum kimsenin eksigini araıyorum bilip bilmeden yorum yapma olaya. Sözkonusu dökümanlar bana aittir ve ben onlar için saatlerimi vermişimdir. İnsanların bunları bu şekilde sahiplenmesi beni bozuyor. Arkadaş burda başlık açmış ve bende durumu belirttim ve açıkça beklediğim konuları kaldırması idi ama onu yapmamış. Forum kurallarını okurum banlanacak bi husu yok burda birkezde sen oku.