Buraya yazıp yazmamakta çok tereddüt ettim bu konuyu,
ancak haksızlığa tahammülü olmayan birisi olarak mecbur kaldım, ve amacım şikayet ya da birisini rencide etmek değil kesinlikle sadece hakkıma ulaşmaya çalışıyorum
http://www.yeniforum.net sitesine başka bir çok siteye verdiğim gibi pop-up reklam verdim.
bir ay süresince devam etmesini kararlaştırdığımız reklam siteden kaldırıldığı için defalarca uyarı yolladım ve çeşitli bahaneler öne sürüldü. bu bahanelerin hepsini olumlu karşıladım ve inanın kötü düşünmek istemedim. zira kötü düşünmediğim reklamı bir ay daha uzatmak için 150 ytl ödeme yapmamdan anlaşılabilir. reklamın normal bitiş süresi sanırım 29 mart idi ve reklamda sorun olduğu için 5 nisana kadar da uzatma yapılacağı söylendi. ödeme yapacağım 1-2 gün reklam açıldı ve sonrasında bir daha hiç açılmadı reklam. benim tespitime göre en az 1.5 ay reklam açılmadı ve bu 225 ytl ye tekabül ediyor. kendilerinden geri ödeme istedim ve maillerim msn mesajlarım da cevapsız kaldı.
olur ya bir şekilde bu arkadaş çeşitli sorunlar yaşamış olabilir. umarım başına kötü bir şey gelmemiştir tabii, ama bir şekilde iletişimsiz kalındığı için bu mesajı buraya yazdım. gören bilen haber verir ise ve bana bir cevap veririlse memnun olurum.
aylık 1000ytl civarı bir reklam harcamam var, memnun kalmadığım reklamlar da oldu ve bir daha o kişiye vermedim reklam o kadar. burada ibreti alem olsun diye bu konuyu açmadım. 225 ytl mi istiyorum.
saygılar