hayır fiyat farkı kazıklamak değildir. ticari özgürlük bu, ben 1000 dolara satıyorum, sen 100 dolara satıyorsan bu kazıkçılık değil, kesinlikle böyle birşey söylemiyorum, sizde böyle düşünmeyin.
her hizmetin farklı fiyatları olabilir, serbest piyasa bu, rekabetçi olmak kaliteyi doğuruyor.
ama rekabet yapacağım derken eksik bilgi vermeyede gerek yok.
Öncelikle ben 1000 $ satıyorum sen 100$ satıyorsun olayı değil daha genişletiyim olayı isterseniz. 99$ aynı hizmeti Radore de veriyordu radoreyi yazılımcılar camiasından geldiğim için çevrem vasıtası ile çok iyi tanıyordum neyse teklanla görüşmeler yaptık v.s. 299$ lık bir fiyat bir yanda 99$ lık bir fiyat bir yanda arada 200 $ lık bir fark var bu neyin farkı ? Marka farkımı hayır. Hizmet farkımı oda değilki Rh daha kaliteli kanımca. Neyin farkıydı bu bu fark şuydu karşısındaki insanı tanımadan fiyat verme bunun serbest piyasa veya rekabetle alakası yok %200 lük bir fark 119$ olur 129$ olur tabi 3 de b5 inde değilim sonra kendileride analdılar verdikleri fiyatı Rh ile çalışıyorum oldukça menunum bana gelen co-location ve server müşterilerimi bile oraya yönlendiriyorum.
Bu benim görüşüm görüşlere saygı duymak lazım. Bir diğeride rekabet yapıcam derken bana öyle bir bilgi verdiler şirkette o gün gülsekmi ağlasakmı bilemiyorduk valla.
Aynen şu teklif mailinin en altında
" Öncelikle biz bilmem kaç dolarlık arabalarıyla ve şirketlerinde deri koltukları ile para basan patronlar ın mantığında değil. Genç dinamil bir ekip olarak teklan..."
Diye devam ediyordu. Şimdi beni bu ilgilendirirmi hayır ilgilendirmez bu nedemek açıkçası ben sizi dolandırmıyorum demek.
Alıntı
@Speedlayer
2003 civarıydı sanırım TürkTelekom'un isteği üzerine büyük telekom şirketleri arasında özel bir hat kurulması talep edilmişti. bnet-teklan-sabancı-anet kendi arasında bir omurga uluşturup yogunluğu azaltmaya çalıştılar. bu omurga halen çalışıyor.
İyide ben dediler demiyorum diyeceklerdi diyorum. Bnet teklan dan çıkış yapıyormuş miş müş demişlerdi hatta sende bunu söyleyen kişinin karşısındaydın benimde tam önümde sağ çaprazımda tarafımda oturuyordun yanındada abin vardı