roots adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyide bunları neden çok özel bir şeymiş gibi anlatıyorsunuz?

bunlar olmazsa zaten dc nasıl olacak?

şuan bunları olmayan kaç firma var ki? piyasadaki her datacenter zaten bunları sağlıyor.

diğer firmalardan tek farkı teklan ekstradan daha fazla konuşuyor.

biz yaptık, ilk biziz, biz büyüttük vs vs.

metro kullanan ilk isp teklan değil, 150 m2 lik sistem odasından çok daha büyük sistem odası olan teklanın 2-3 katı kapasitesi ve sunucu sayısı bulunan firmalarda var.

bunları + bir özellikmiş gibi sunmanın + tarafı neresi?

neredeyse tüm Dc sahipleri 1 telefonla telekomu ayağa kaldırabilir(ki buna gerek yok)

teklan kendisini 3 sene önceki ortamda sanıyor, 20-30 m2 lik alanlarda 50 tane atx sistem barındıran firmaların arasında çok süper bir imkan sunuyormuş gibi lanse ediyor ki bu da bence bir miktar sahtecilik.

uzun lafın kısası çok ağır diye bir filin reklamını yapmak mantıksız. fil zaten ağır olmak zorundadır. Eğer boyu diğer fillerden 2 kat uzunsa bu durumda yapabilrisiniz dilediğiniz reklamı.
roots seni tanımıyorum ama katılamamak elde değil gerçekten.
İlk olmak önemliyse şunu belirtiyim geçen sene bana ilk kazık atmaya çalışan firma Teklan dı çalıştığım şirketin bir projesi vardı ve sunucu barındırmamız gerekliydi 299$ dan 1 Mbit ile bana bir ilk yaşatıyordu. Sonra piyasayı derinden inceledikten sonra bana ilk kazık atmaya çalışan firma olduğunu bilmenizi isterim önemli bir ilk çünkü !
Birde başka bir konu okadar atıp tutyorlarki dünya içinde dünya yaratmışlar haberimiz yok utanmasalar sabancı bize VPN ile bağlı diyeceklerdi hahaha